Grafikai munkák és arculat tervezése szabadkézzel és grafikai programmal, márkatervezés, online és offline megjelenés igény szerint. Mi mindezt tudjuk neked a sikered érdekében!

Egy vállalkozás egyik legfontosabb feladata a vásárlóközönség felé egy olyan arc(ulat)ot mutatni, melyben az érdeklődők megbízhatnak, melyet vonzónak találnak és ezáltal szívesen veszik fel a kapcsolatot a vállalkozással. Az első benyomás 7 másodperc alatt alakul ki, így közös feladatunk lehet, hogy ezt a benyomást a lehető legbarátságosabbá, legvonzóbbá, legbizalomgerjesztőbbé tegyük.

Mi nem „olyan” marketingesek vagyunk, akik az előnyöket kiemelik és a hátrányokat elfedik. Azok a szolgáltatók, akik „csak” eladni akarnak, nem a mi kiemelt partnerünk. Mi átnézzük a partnerrel a szolgáltatásokat, megismerjük a célkitűzéseket, kialakítunk egy csatornát a közös munkához, majd tálaljuk a nagyközönségnek a legfontosabb előnyöket és őszintén kommunikáljuk mindazt, ami ezzel összefügg. A megrendelő kívánsága és az elvégzendő feladat kívánalmai szerint kézi és digitális grafikákat, fotókat és videókat is tudunk készíteni.

A márkatervezés az egyszerű logótól indul, folytatódik a márka irányelveinek létrehozásánál, és magába foglalhatja az üzenetküldést, a színpalettát és egyéb, főleg online arculati elemek megtervezését és kialakítását.  Az igények ismeretében konzultációk során megbeszéljük a feladatokat és annak megfelelően árazzuk a projektet.

Általánosságban amit tőlünk kérnek:
Arculat esetén online konzultációk, 3 logókoncepció, maximum 2 db újratervezés, 3-4 hét határidő, 3 db online használható grafikai elem, elfogadott munkák átadása a megbízónak nettó 60 000 – 120 000 Ft

Ha csak 1-2 dolgot szeretnél vagy részletekben kérnéd:
Logó tervezés nettó 25 000 – 50 000 Ft
Névjegykártya tervezés nettó 10 000 – 15 000 Ft
Arculati kézikönyv nettó 150 000 – 200 000 Ft
Katalógus tervezés nettó 50 000 Ft – tól
Online csomag (weblap + banner + profilképek) nettó 150 000 Ft – tól

Weblap-webáruház készítés esetén 1 db domain név alatt, publikus webtárhelyre történő installálás, beállítás és szövegírás 60 000 – 600 000 Ft + egyedi igények teljesítése egyedi díjazásban megbeszélés szerint.

Az arculat megtervezése és kialakítása után a „tálalás” a következő feladat, melyben segítségül hívjuk az online felületet  (weblapot, webáruházat) megalkotókat, videoszerkesztőket, modelleket és igény esetén marketingeseket is. Neked mi lenne az elképzelésed: Youtube csatorna, közösségi média (Facebook, Instagram, TikTok stb.) csatorna beindítása, TV spotok létrehozása vagy Rádiós megjelenés?

Az árak nem tekinthetők ajánlatnak, csupán tájékoztató jellegűek, melyeket nagyban befolyásol a partneri kapcsolat során meghatározott feladatlista!