Küldjön linket!

Amennyiben vállalkozását, tevékenységét szeretné megjelentetni oldalunkon, ingyenesen megteheti az alábbi feltételek elfogadásával:

  1. Ön vagy vállalkozása valós tevékenységet folytat ami nem ütközik törvénybe, jogszerűsége biztosított és nemzeti vagy nemzetközi szerződésekbe nem ütközik vagy jogvédett tartalmakat nem sért.
  2. A oldalon közölt bejegyzésben szereplő elérhetőségek valósak, azok változása esetén azonnal értesít bennünket.
  3. Beleegyezik a beküldött tartalom részünkről történő átvizsgálásába, és elfogadja, hogy bármely tartalmat saját hatáskörben visszautasíthatunk.
  4. Elfogadja, hogy az oldal több hasonló működési területtel rendelkező vállalkozást is megjelentet az iPORT.hu felületein.
  5. Elfogadja, hogy az iPORT.hu a megadott elérhetőségeire fontos információkat küldhessen információs céllal. Az elérhetőségeit direkt megkeresés céljából harmadik félnek nem adjuk át.
  6. Az iPORT.hu adatkezelője az INFOshop Techline Kft. és annak ügyvezetője, bármely információkérést, módosítási vagy törlési kérelmet az iPORT.hu oldalon megadott elérhetőségeken kérhet.
  7. A feltöltött adatokért a felelősséget az iPORT.hu üzemeltetője csak a megjelenéstől számított 3 napig vállal, az oldalon közölt információk valódiságáért és jogosultságáért csakis a megjelenést kérő a felelős.

Az alábbi űrlap kitöltésével a fenti feltételeket elfogadja és annak tudatában küld információkat nekünk, hogy a jelen feltételek a részünkről egyoldalúan is módosíthatók, mely módosításokról minden alkalommal üzenetet küldünk a megadott elérhetőségére.

 

    Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a házat.